Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1960-05-24. Men sedan 1982-01-01 så har Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Florettg. 12, 254 67, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-380260.

Helsingborg arbetar för att bolag som Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva redovisning-, revision- och skattekonsultations- och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Elis Christer -Olsson, Bo Allan Kenneth.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Elis Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bo Allan Kenneth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Annika Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Antonsson, Ulf Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Ramlösa Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Myllenbergs Redovisnings- och Revisionsbyrå Aktiebolag är 556072-1069.