Flemming Uziel Aktiebolag

Skåne län

Information

556094-2558 är organisationsnummer för företaget Flemming Uziel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flemming Uziel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Flemming Uziel Aktiebolag finns i.

Flemming Uziel Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-09-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flemming Uziel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Flemming Uziel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Flemming Uziel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Flemming Uziel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-203010 eller genom brev på följande adress:
Kanong. 16, 254 67, Helsingborg

Bolaget skall bedriva handel med förlovnings- och vigselringar, guld, ädelstenar och pärlor samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flemming Uziel Aktiebolag och det är Uziel, Flemming som är född 1940 och har titeln VD, Uziel, Flemming som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Uziel, Elsebeth Winstrup som är född 1947 och har titeln Suppleant, Kjellander, Per Richard som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,