Knoparegården & Berkeman Design AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Knoparegården & Berkeman Design AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Knoparegården & Berkeman Design AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Knoparegården & Berkeman Design AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556156-9657.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-260850 alternativt besöka eller skicka post till Knoparegården & Berkeman Design AB på följande adress Tullg. 2 A, 252 69, Råå.

Knoparegården & Berkeman Design AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Knoparegården & Berkeman Design AB så sitter följande personer i styrelsen: , Berkeman, John Anders Ragnar som är född 1972 och har titeln Suppleant , Berkeman, Tyra Karin Julia som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva formgivning, konsthantverk och författarskap, ävensom därmed förenlig verksamhet.