Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1974-04-22 så har Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1975-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsg. 17, 252 24, Helsingborg. Vi ni istället prata med Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag så kan ni göra det på 042-120820.

Bolaget skall driva hotellrörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rottner, Karin Monica Louise som är född 1960 och har titeln VD, Rottner, Karin Monica Louise som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Närlinge, Carl Jan Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björling, Susanne Lise-Lott som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Närlinge, Erica Victoria som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln RevisorF Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Rottner, Karin Monica Louise .

Hotel Kärnan i Helsingborg Aktiebolag har 556187-2275 som sitt organisationsnummer.