Kapitalvarucenter J. Bladh AB

Skåne län

Information

Kapitalvarucenter J. Bladh AB är ett av många verksamheter som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Kapitalvarucenter J. Bladh AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kapitalvarucenter J. Bladh AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kapitalvarucenter J. Bladh AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1975-03-24. Men sedan 1974-01-01 så har Kapitalvarucenter J. Bladh AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hälsov. 5, 252 21, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kapitalvarucenter J. Bladh AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-180505.

Helsingborg arbetar för att verksamheter som Kapitalvarucenter J. Bladh AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kapitalvarucenter J. Bladh AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med vitvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kapitalvarucenter J. Bladh AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kapitalvarucenter J. Bladh AB och det är följande personer, Bladh, Paul Jörgen Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bladh, Linda Annelie Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kapitalvarucenter J. Bladh AB är 556189-4022.