Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556194-7945 är organisationsnummer för bolaget Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag finns i.

Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1977-02-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5422155 eller genom brev på följande adress:
Randersg. 21 A, 254 40, Helsingborg

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området markprojektering och landskapsplanering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mark & Landskap i Helsingborg Aktiebolag och det är Jansson, Karl Anders Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Karl Johan Marcus som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Marie-Louise som är född 1949 och har titeln Revisor,