B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1977-09-08 så har B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1977-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Diabasg. 2, 254 68, Helsingborg. Vi ni istället prata med B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 042-153272.

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva mekanisk verkstadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nygren, Ulf Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nygren, Jan Bertil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Gunnar Bertil som är född 1937 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

B. Nygrens Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556195-5047 som sitt organisationsnummer.