Scandinavian Silver Eel Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Scandinavian Silver Eel Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Scandinavian Silver Eel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Scandinavian Silver Eel Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556202-9289.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-171000 alternativt besöka eller skicka post till Scandinavian Silver Eel Aktiebolag på följande adress Industrig. 70, 252 32, Helsingborg.

Scandinavian Silver Eel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Scandinavian Silver Eel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Olsson, Hans Ola som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , Bergström, Mats Otto som är född 1947 och har titeln Suppleant , . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva vattenbruk, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.