Geodetica Aktiebolag

Skåne län

Information

Geodetica Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Geodetica Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Geodetica Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Geodetica Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Geodetica Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Geodetica Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Styrbordsv. 10, 252 85, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-94517.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Geodetica Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Geodetica Aktiebolag har idag 556209-5553 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Geodetica Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom geodesi- och kartläggning, uthyrning, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Geodetica Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Bror Arne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Mona Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Julin, Rickard Mats Yngve som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .