Carrier Transicold Sweden AB

Skåne län

Information

Carrier Transicold Sweden AB är ett av många bolag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Carrier Transicold Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carrier Transicold Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Carrier Transicold Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1982-05-12. Men sedan 1991-01-01 så har Carrier Transicold Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Trinteg. 11, 253 68, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carrier Transicold Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-297090.

Helsingborg arbetar för att bolag som Carrier Transicold Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carrier Transicold Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och reparation av mobila kylanläggningar ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carrier Transicold Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carrier Transicold Sweden AB och det är följande personer, Weitling, Sören som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Weitling, Sören som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Duysters, Johan H som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gueguen, Bertrand, Jean-Pierre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cederlöw Pihlblad, Maj-Britt som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor.Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carrier Transicold Sweden AB är 556217-4549.