Petrikander Aktiebolag

Skåne län

Information

Petrikander Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Petrikander Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Petrikander Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Petrikander Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Petrikander Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stortorget 4, 252 23, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-370790.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Petrikander Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Petrikander Aktiebolag har idag 556234-7251 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Killberg, Jan Peter -Killberg, Paul Axel Richard -Killberg, Sven Anders Otto är den som för stunden ansvarar för Petrikander Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av böcker och kontorsmaterial, förvara och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Petrikander Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Killberg, Jan Peter som är född 1955 och har titeln VD, Killberg, Jan Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Clarkson, John Randolph som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Killberg, Paul Axel Richard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Killberg, Sven Anders Otto som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Roger som är född 1944 och har titeln RevisorArgelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Månsson, Lars Nils Åke som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.