Advokatbolaget Wiklund Gustavii Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Advokatbolaget Wiklund Gustavii Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Advokatbolaget Wiklund Gustavii Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Advokatbolaget Wiklund Gustavii Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556235-9504.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-136900 alternativt besöka eller skicka post till Advokatbolaget Wiklund Gustavii Aktiebolag på följande adress Drottningg. 62, 252 21, Helsingborg.

Advokatbolaget Wiklund Gustavii Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-06-11.

I Advokatbolaget Wiklund Gustavii Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Viklund, Ingrid Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Gustavii, Lars Gunnar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.