Anaco Kemi Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Anaco Kemi Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Anaco Kemi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anaco Kemi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anaco Kemi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-02-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Anaco Kemi Aktiebolag ska trivas.

I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av industrikemikalier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anaco Kemi Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Anaco Kemi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Anaco Kemi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-256700.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anaco Kemi Aktiebolag är Lindgren, Jan Torbjörn Peter som är född 1964 och har titeln VD, Lindgren, Jan Torbjörn Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Jan Rune Bertil som är född 1940 och har titeln Suppleant, Helmfrid, Pär Magnus som är född 1960 och har titeln Revisor, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Anaco Kemi Aktiebolag har 556238-5491 som sitt organisationsnummer.