Bar Code Print Svenska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bar Code Print Svenska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Bar Code Print Svenska Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bar Code Print Svenska Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-02-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bar Code Print Svenska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-154215.

Helsingborg arbetar för att företag som Bar Code Print Svenska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bar Code Print Svenska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tryckeri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bar Code Print Svenska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bar Code Print Svenska Aktiebolag och det är följande personer, Sandström, Bengt Ronny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Inga Lena som är född 1953 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bar Code Print Svenska Aktiebolag är 556256-8344.