Blommor Import och Export i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Blommor Import och Export i Helsingborg AB är ett av många bolag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Blommor Import och Export i Helsingborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Blommor Import och Export i Helsingborg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Blommor Import och Export i Helsingborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-04-25. Men sedan 1985-01-01 så har Blommor Import och Export i Helsingborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skimmelv. 9, 252 86, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blommor Import och Export i Helsingborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-94131.

Helsingborg arbetar för att bolag som Blommor Import och Export i Helsingborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Blommor Import och Export i Helsingborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med blommor, växter och tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Blommor Import och Export i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blommor Import och Export i Helsingborg AB och det är följande personer, Delendzic, Hadzo som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramel Delendzic, Marianne Caroline som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eriksson, Göran Christer som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Blommor Import och Export i Helsingborg AB är 556259-7244.