NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB

Skåne län

Information

NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-06-05. Men sedan 2005-04-21 så har NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Landskronav. 7 C, 252 32, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-4004900.

Helsingborg arbetar för att verksamheter som NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet inom områdena kraft, belysning, tele och data, servicearbeten inom dessa områden samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB och det är följande personer, Johansson, Alf Patrik som är född 1969 och har titeln VD, Johansson, Alf Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Thomas Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Yvonne Ann-Christine som är född 1947 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för NELAB Nordvästskånes Elentreprenad AB är 556277-4983.