Lema Consult Aktiebolag

Skåne län

Information

Lema Consult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Lema Consult Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lema Consult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lema Consult Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-06-16. Men sedan 1988-01-01 så har Lema Consult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Henry Dunkers Plats 5, 252 67, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lema Consult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-213030.

Helsingborg arbetar för att företag som Lema Consult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lema Consult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall projektera materialhanteringsanläggningar, utveckla datoriserade styrsystem därtill, bedriva konsultverksamhet inom teknisk rådgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lema Consult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lema Consult Aktiebolag och det är följande personer, Magnusson, Leif Folke som är född 1944 och har titeln VD, Magnusson, Leif Folke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemp, Hanna Cecilia som är född 1980 och har titeln Suppleant, Engerup, Lars Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lema Consult Aktiebolag är 556279-7752.