Martin Olsson Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Martin Olsson Trading Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Martin Olsson Trading Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Martin Olsson Trading Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Martin Olsson Trading Aktiebolag har haft sedan 2007-06-28. Martin Olsson Trading Aktiebolag har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Martin Olsson Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängelholmsv. 31, 254 53, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-330719.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Martin Olsson Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Martin Olsson Trading Aktiebolag har idag 556280-6793 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Martin Olsson Trading Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med konfektion och reklam samt driva därmed förenlig verksamhet.

I Martin Olsson Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Jan-Martin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Martha Beatrise som är född 1929 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .