Aktiebolaget VA & Mark konsult R. Sörensson

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget VA & Mark konsult R. Sörensson. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget VA & Mark konsult R. Sörensson tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget VA & Mark konsult R. Sörensson är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556284-9546.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 042-297390 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget VA & Mark konsult R. Sörensson på följande adress Bendzg. 17, 256 57, Ramlösa.

Aktiebolaget VA & Mark konsult R. Sörensson är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget VA & Mark konsult R. Sörensson så sitter följande personer i styrelsen: , Sörensson, Ralph Thore Håkan som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utredningar, projekteringar samt kontroll och besiktning av anläggningsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.