Z-Bed Sweden AB

Skåne län

Information

Z-Bed Sweden AB är ett företag som finns i Helsingborg. I Z-Bed Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Leander-Pehrson, Clas Inge som är född 1954 och har titeln VD, Leander-Pehrson, Clas Inge som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander-Pehrson, Carl Fredrik som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Z-Bed Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Z-Bed Sweden AB på telefon 042-150130.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av möbler, heminredningsartiklar och dylikt inom och utanför landets gränser, förvaltning av fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Z-Bed Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Z-Bed Sweden AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Z-Bed Sweden AB innehar ej F-skattsedel och Z-Bed Sweden AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Z-Bed Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Z-Bed Sweden AB har 556297-9731 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.