Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag

Skåne län

Information

Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lukas g. 3, 256 54, Ramlösa men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-290300.

Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag har idag 556299-1058 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med dataprodukter, främst inom persondatorområdet, handel med och utveckling av elektronikprodukter såsom fordonselektronik, hemelektronik, mikroprocessorbaserad industrielektronik och kombinationer därav samt liknande, konsultverksamhet såsom programmeringsuppdrag och speciella konstruktionsuppdrag inom främst mikroprocessorelektronik, rådgivning inom elektronik- och dataområdet samt därmed förenlig verksamhet.

I Ingenjörsfirma Råådata Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Walderyd, Per Erik Lennart som är född 1957 och har titeln VD, Walderyd, Per Erik Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Marie Kerstin Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .