Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva revisionsverksamhet och andra inom en revisionsbyrå vanligen förekommande arbetsuppgifter och konsultationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1987-08-26 så skapades Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556302-2754 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-147980 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars S Carlsson Revisionsbyrå Aktiebolag är Karlsson, Lars Sigurd som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Altinius, John Bertil som är född 1936 och har titeln Suppleant, Antonsson, Ulf Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Ramlösa Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .