Brinova Gåsebäck AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter, äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brinova Gåsebäck AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Brinova Gåsebäck AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1987-10-23 så skapades Brinova Gåsebäck AB och företaget är har F-skattsedel Brinova Gåsebäck AB har haft det sedan 1994-01-01.

Brinova Gåsebäck AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556303-1326 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Brinova Gåsebäck AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Brinova Gåsebäck AB så går det att nå dem via telefon på 042-4492200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Alf Peter -Jönsson, Göran Kenneth -Silverbåge, Sten Nils Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brinova Gåsebäck AB är Silverbåge, Sten Nils Anders som är född 1962 och har titeln VD, Silverbåge, Sten Nils Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Alf Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Göran Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.