Aktiebolaget Mistralen

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Mistralen. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Mistralen tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Mistralen är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556309-4308.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 042-185190 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Mistralen på följande adress Grenadjärg. 10, 254 53, Helsingborg.

Aktiebolaget Mistralen är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Mistralen så sitter följande personer i styrelsen: Hansson, Hans Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall för egen och eller genom dotterbolag bedriva handel med, äga och förvalta fastigheter och värdepapper. Bedriva konsultverksamhet avseende företagsledning samt äga aktier i dotterbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.