Kingelstad Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

556311-2266 är organisationsnummer för bolaget Kingelstad Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kingelstad Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Kingelstad Åkeri Aktiebolag finns i.

Kingelstad Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kingelstad Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Kingelstad Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kingelstad Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Rundqvist, Bengt Axel Göran -Rundqvist, Ingrid Kristina

Vill ni komma i kontakt med Kingelstad Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-431431 eller genom brev på följande adress:
Backv. 673, 260 21, Billeberga

Bolaget skall bedriva speditions- och transportrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kingelstad Åkeri Aktiebolag och det är Rundqvist, Bengt Axel Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundqvist, Ingrid Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor,