Berne Jönsson Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Berne Jönsson Konsult Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Berne Jönsson Konsult Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berne Jönsson Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Berne Jönsson Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Berne Jönsson Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Berne Jönsson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Styrbjörn Starkes g. 26, 253 62, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-122848.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Berne Jönsson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Berne Jönsson Konsult Aktiebolag har idag 556317-3938 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Berne Jönsson Konsult Aktiebolag

Bolaget skall idka köp, försäljning och förvaltning av byggnader och fastigheter, konsultverksamhet inom byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Berne Jönsson Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Berne Einar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Gunilla Ida-Christin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .