Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB

Skåne län

Information

556320-5011 är organisationsnummer för verksamheten Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB finns i.

Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB har varit registrerat sedan 1988-06-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 042-155155 eller genom brev på följande adress:
Florettg. 12, 254 67, Helsingborg

Bolaget skall bedriva revision och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marie-Louise Larsson Revisionsbyrå AB och det är Larsson, Marie-Louise som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,