Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556321-0094 är organisationsnummer för företaget Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag finns i.

Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-04-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-123200 eller genom brev på följande adress:
Söderg. 4, 252 25, Helsingborg

Bolaget skall bedriva uthyrning av personal åt företag, rekrytering av personal åt företag samt tillhandahållande av administrativa, ekonomiska och kamerala tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonomigruppen ILML Södergatan i Helsingborg Aktiebolag och det är Landgren, Lars-Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Landgren, Ann Cecilia som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor,