Appendix i Helsingborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Appendix i Helsingborg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Appendix i Helsingborg Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Appendix i Helsingborg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Appendix i Helsingborg Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-06-21. Men sedan 1996-01-01 så har Appendix i Helsingborg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Matrosg. 8, 252 70, Råå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Appendix i Helsingborg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-262404.

Helsingborg arbetar för att bolag som Appendix i Helsingborg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Appendix i Helsingborg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva undervisning och konsultverksamhet i medicinska frågor och produktion av medicinsk facklitteratur. Vidare skall bolaget bedriva journalistisk verksamhet kring matkultur och alkoholdrycker( öl, sprit, vin) vinprovningar, vinresor samt produktion av motsvarande facklitteratur. Bolaget skall också bedriva verksamhet som bokförlag.

Firmatecknare för Appendix i Helsingborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Appendix i Helsingborg Aktiebolag och det är följande personer, Björgell, Per Sven Gustaf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Björgell, Astrid Maria Helena som är född 1953 och har titeln Suppleant, Törnros, Mats Anders Peter som är född 1977 och har titeln Revisor, Johansson, Anders Mattias som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Appendix i Helsingborg Aktiebolag är 556327-7168.