Vendia Group AB

Skåne län

Information

Vendia Group AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Vendia Group AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vendia Group AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Vendia Group AB har haft sedan 2006-02-23. Vendia Group AB har funnits sedan och 2006-02-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vendia Group AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Berga Allé 3, 254 52, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-370990.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Vendia Group AB Privat, ej börsnoterat.

Vendia Group AB har idag 556336-0568 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vendia Group AB

Bolaget skall bedriva import och försäljning av dagligvaror företrädesvis livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

I Vendia Group AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bonalumi, Marco Alexander som är född 1958 och har titeln VD, Bonalumi, Marco Alexander som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bonalumi, Carl Alexander som är född 1987 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.