Kalles Bensin o Bilservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med drivmedel, bilreparationer, uthyrning av släpar och trädgårdsmaskiner samt därmed sammanhängande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kalles Bensin o Bilservice Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Kalles Bensin o Bilservice Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1988-10-04 så skapades Kalles Bensin o Bilservice Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556337-2977 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Helsingborg.

Just nu är Kalles Bensin o Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kalles Bensin o Bilservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-124120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kalles Bensin o Bilservice Aktiebolag är Ljung, Peter Anthony som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Carin Agneta Rose-Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .