Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) är ett av dem. Statusen för Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) är att Bolaget är aktivt.

Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) ska trivas.

Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-143160.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordén, Ola Tobias -Olsson Karemo, Kenneth Lennart.

De som är på något sätt har med Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) är Olsson Karemo, Kenneth Lennart som är född 1956 och har titeln VD, Olsson Karemo, Kenneth Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Elis Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordén, Ola Tobias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Sven Olov Ragnar som är född 1949 och har titeln Revisor, .

Kenneth Olssons Livs i Helsingborg Aktiebolag (Ica Nära Hamilton) har 556354-5259 som sitt organisationsnummer.