Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hästmöllegränden 4 A, 252 20, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag har idag 556359-3739 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt uthyrning av personal och inventarier för restaurangändamål ävensom idka därmed förenlig verksamhet

I Golden Bamboo Försäljnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hung, Chun Ming som är född 1954 och har titeln VD, Hung, Chun Ming som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Shi, Yafang som är född 1967 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .