PSK Syd Förvaltning AB

Skåne län

Information

556369-5260 är organisationsnummer för verksamheten PSK Syd Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PSK Syd Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som PSK Syd Förvaltning AB finns i.

PSK Syd Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1989-10-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PSK Syd Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

PSK Syd Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PSK Syd Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PSK Syd Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 042-211812 eller genom brev på följande adress:
Bergav. 1, 254 66, Helsingborg

Bolaget skall bedriva konstruktion, konsultation och ritning av byggnader och fastigheter, utveckling och uthyrning av dataprogram för ritning av byggnader och fastigheter, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PSK Syd Förvaltning AB och det är Ström, Stig Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Bengt Åke Ingvar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Knutas, Nils Lennart som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,