Hotell Flenman Aktiebolag

Skåne län

Information

Hotell Flenman Aktiebolag är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Hotell Flenman Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hotell Flenman Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hotell Flenman Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-09-22. Men sedan 1990-01-01 så har Hotell Flenman Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Barong. 41, 256 54, Ramlösa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hotell Flenman Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2731010.

Helsingborg arbetar för att företag som Hotell Flenman Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hotell Flenman Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel, uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar samt restaurang- och hotellverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hotell Flenman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hotell Flenman Aktiebolag och det är följande personer, Flenman, Miklos Karoly som är född 1937 och har titeln VD, Flenman, Miklos Karoly som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Flenman, Cathrine Ingrid som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flenman, Nicole Henrietta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Flenman, Helena Olga som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisor.Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hotell Flenman Aktiebolag är 556369-7431.