Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

556386-3496 är organisationsnummer för företaget Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag finns i.

Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med och installation och service av energi-, kyl- och frysanläggningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Helsingborgs Kylteknik Aktiebolag och det är Blixt, Stig Ingemar Boris som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Blixt, Katrin Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,