SYDSPOL Aktiebolag

Skåne län

Information

SYDSPOL Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där SYDSPOL Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SYDSPOL Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SYDSPOL Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. SYDSPOL Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SYDSPOL Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenbrov. 16, 253 68, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-295800.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SYDSPOL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SYDSPOL Aktiebolag har idag 556388-5663 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Thomasson, Arne Lennart -Thomasson, Pierre Mattias är den som för stunden ansvarar för SYDSPOL Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultationer inom vatten, avlopp och ventilation samt utföra ovanstående arbetsuppgifter och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

I SYDSPOL Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thomasson, Arne Lennart som är född 1951 och har titeln VD, Thomasson, Arne Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Roland som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bo Liss-Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomasson, Pierre Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln RevisorBDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .