Sonny Mattsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, administrativt arbete, fastighetsförvaltning, handel med fastigheter och värdepapper, friskvård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sonny Mattsson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Sonny Mattsson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1990-05-28 så skapades Sonny Mattsson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sonny Mattsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sonny Mattsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556396-8519 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Helsingborg.

Just nu är Sonny Mattsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sonny Mattsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-216786 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sonny Mattsson Aktiebolag är Mattsson, Sonny Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Monica Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .