Strandskatan Aktiebolag

Skåne län

Information

Strandskatan Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Strandskatan Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strandskatan Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Strandskatan Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Strandskatan Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Strandskatan Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kustg. 64 A, 252 70, Råå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-296380.

Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Strandskatan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Strandskatan Aktiebolag har idag 556399-3996 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Strandskatan Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom, uthyrningsverksamhet och leasing av lös egendom huvudsakligen maskinell utrustning avseende bygg och verkstadsindustrin, kontorsinventarier, personbilar och andra fordon, konsultverksamhet inom bygg- och fastighetsbranschen samt även bedriva byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Strandskatan Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Bengt-Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Hanne Margaretha som är född 1957 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .