Jan Svensson Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

556405-7908 är organisationsnummer för bolaget Jan Svensson Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Svensson Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Jan Svensson Konsult Aktiebolag finns i.

Jan Svensson Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Svensson Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Jan Svensson Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jan Svensson Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Jan Svensson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-183960 eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsg. 9, 252 24, Helsingborg

Bolaget skall bedriva konsultationer och utveckling inom elbranschen, köp och försäljning av elartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Svensson Konsult Aktiebolag och det är Svensson, Jan Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor,