Spectra Dentalteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Spectra Dentalteknik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Spectra Dentalteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Spectra Dentalteknik Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556422-2577.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-184044 alternativt besöka eller skicka post till Spectra Dentalteknik Aktiebolag på följande adress S:t Jörgens Plats 6, 252 20, Helsingborg.

Spectra Dentalteknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Spectra Dentalteknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sörensson, Roberth Matts Richard som är född 1965 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rörelse med utförande och försäljning av dentaltekniska arbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.