BA Stave AB

Skåne län

Information

556445-5474 är organisationsnummer för bolaget BA Stave AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BA Stave AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som BA Stave AB finns i.

BA Stave AB har varit registrerat sedan 1992-03-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BA Stave AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

BA Stave AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BA Stave AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Stave, Anders Bertil -Stave, Barbro Margareta

Vill ni komma i kontakt med BA Stave AB så kan ni göra det på telefon genom 042-91274 eller genom brev på följande adress:
Wachtmeisters v. 19, 252 84, Helsingborg

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BA Stave AB och det är Stave, Anders Bertil som är född 1940 och har titeln VD, Stave, Anders Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Stave, Barbro Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Östberg, Birgit Ros-Marie som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,