PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556448-3906 är organisationsnummer för verksamheten PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag finns i.

PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-05-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-220602 eller genom brev på följande adress:
Mellersta Stenbocksg. 33 A, 254 37, Helsingborg

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom idéutveckling, marknadsföring och produktionsteknik, produktion av marknadsförings- produkter, tillverkning och försäljning av produkter inom kraftsport och friskvård, tillverkning, försäljning och uthyrning av grill- och smokers utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PRO-konsult i Helsingborg Aktiebolag och det är Öxell, Göran Kurt Oscar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Öxell, Gunnel Solveig som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kjellgren, Anna Linda som är född 1973 och har titeln Revisor, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,