Centralslipen i Vallåkra AB

Skåne län

Information

Centralslipen i Vallåkra AB är en verksamhet som finns i Helsingborg. I Centralslipen i Vallåkra AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlström, Tommy Göran som är född 1959 och har titeln VD, Dahlström, Tommy Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Jennie Susanne som är född 1979 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Centralslipen i Vallåkra AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Centralslipen i Vallåkra AB på telefon 042-398120.

Föremålet för bolagets verksamhet är mekanisk verkstad med slipning, polering och annan ytbehandling av rostfria material och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Centralslipen i Vallåkra AB av bolagstypen Aktiebolag.

Centralslipen i Vallåkra AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Centralslipen i Vallåkra AB innehar ej F-skattsedel och Centralslipen i Vallåkra AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Centralslipen i Vallåkra AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Centralslipen i Vallåkra AB har 556459-1591 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.