Projekthuset Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Projekthuset Invest Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Projekthuset Invest Aktiebolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Projekthuset Invest Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Projekthuset Invest Aktiebolag har haft sedan 2004-08-19. Projekthuset Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Projekthuset Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Landskronav. 22, 252 32, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-138560.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Projekthuset Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Projekthuset Invest Aktiebolag har idag 556459-8554 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Projekthuset Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta värdepapper, bedriva managementuppdrag på konsultbasis i huvudsak inom fastighetsbranschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Projekthuset Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dröschler, Per Thomas Manfred som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dröschler Wikholm, Eva Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .