Netrevelation Support Aktiebolag

Skåne län

Information

Netrevelation Support Aktiebolag är ett företag som finns i Helsingborg. I Netrevelation Support Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomquist, Roger som är född 1958 och har titeln VD, Blomquist, Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Cehajic, Nedim som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Starck, Lars Göran Michael som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Netrevelation Support Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Netrevelation Support Aktiebolag på telefon 042-128525.

Bolagets verksamhet skall omfatta systemutveckling av administrativa program, samordning och produktion av taxitjänster med därtill hörande bokningar och betalningar, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Netrevelation Support Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Netrevelation Support Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Netrevelation Support Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Netrevelation Support Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Netrevelation Support Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Netrevelation Support Aktiebolag har 556460-3008 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.