Hemlock Industrifastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Hemlock Industrifastighets Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hemlock Industrifastighets Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hemlock Industrifastighets Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1993-03-12 så har Hemlock Industrifastighets Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hemlock Industrifastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Hemlock Industrifastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bredg. 19, 252 25, Helsingborg. Vi ni istället prata med Hemlock Industrifastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 042-180000.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ling, Shirley Hsiuyuan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Holtenäs, Jan Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Siv Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ling, Shirley Hsiuyuan -Nord, Siv Marianne .

Hemlock Industrifastighets Aktiebolag har 556462-9706 som sitt organisationsnummer.