RY TRANS Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse med transport- och distributionskörning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RY TRANS Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är RY TRANS Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1993-03-24 så skapades RY TRANS Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel RY TRANS Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

RY TRANS Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556464-0778 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är RY TRANS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med RY TRANS Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-162650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Anders Bertil Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom RY TRANS Aktiebolag är Sjöberg, Stefan Mikael som är född 1968 och har titeln VD, Sjöberg, Stefan Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anders Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Anders Christian Hilmond som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anders Peter som är född 1973 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln RevisorStarck, Lars Göran Michael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .