Finger Frukt Aktiebolag

Skåne län

Information

Finger Frukt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Finger Frukt Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Finger Frukt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Finger Frukt Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-04-26. Men sedan 1993-01-01 så har Finger Frukt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Kyrkog. 12, 252 23, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Finger Frukt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-143595.

Helsingborg arbetar för att företag som Finger Frukt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Finger Frukt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import av frukt och grönt för försäljning till grossist- och detaljistledet- samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Finger Frukt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Finger Frukt Aktiebolag och det är följande personer, Näsberg, Lena Monica som är född 1959 och har titeln VD, Näsberg, Lena Monica som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jonny Ingmar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Finger Frukt Aktiebolag är 556466-4323.