Fastighets Aktiebolaget Gjutyxan

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Fastighets Aktiebolaget Gjutyxan. Det finns flera bolag som liknar Fastighets Aktiebolaget Gjutyxan i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1993-06-16 så har Fastighets Aktiebolaget Gjutyxan varit registrerat. Idag är Fastighets Aktiebolaget Gjutyxan Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Fastighets Aktiebolaget Gjutyxan så kan man gör det genom att posta ett brev till Rundgången 14, 254 52, Helsingborg. Vi ni istället prata med Fastighets Aktiebolaget Gjutyxan så kan ni göra det på 042-158508.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nygren, Eva Ann-Charlotte som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Nygren, Bo Arne Magnus som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rolf Weste som är född 1952 och har titeln Suppleant, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nygren, Eva Ann-Charlotte .

Fastighets Aktiebolaget Gjutyxan har 556468-8868 som sitt organisationsnummer.